11.000 m2 vloerverwarming in de tennishal in Etten-leur

11.000 m2 vloerverwarming in de tennishal in Etten-leur

Robot Vloerverwarming en Van den Broek Installaties zorgen voor comfortabele warmte in het nieuwe sportcentrum Trivium in Etten-Leur. Bekijk de video onderaan de tekst.

Optimale samenwerking in kennis, techniek en uitvoering

Uniek aan dit nieuwe tenniscomplex zijn de graveltennisbanen op de derde verdieping die afzonderlijk zijn voorzien van een flexibel dak. Het complex telt vier squashbanen, vier hardcourtbanen, vier padelbanen en zes bowlingbanen. Topsporters en coaches krijgen de beschikking over faciliteiten als een spelerslounge, ruimte voor teambesprekingen en de mogelijkheid om te overnachten. Daarnaast is het complex uitgebreid met fitnessruimtes, fysioruimtes, voldoende horeca en een kinderdagverblijf.

Een project met meerdere grote ruimtes voor verschillende toepassingen vraagt om weloverwogen keuzes, calculeren, engineering en vooral (in dit concrete geval) proeftekeningen overleggen van de verschillende ruimtes om zo tot een passende vloerverwarmingsinstallatie te komen. Voordat de opdracht van start ging, heeft het team van de afdeling project/sales (Robot Vloerverwarming) en Jay de Bruin (projectleider bij Van den Broek installaties) zorgvuldig overlegd. Er wordt gewerkt met verschillende buisdiameters i.v.m. de afgifte, buislengte en montage in de vloer.

Het zijn vragen die zorgen voor maatwerk waar Robot Vloerverwarming zo sterk in is.

Een geslaagde samenwerking en een succesvol project die ook nog eens onder forse tijdsdruk stond.

Groothandel Cevetech zorgde voor ‘just in time’ leveringen op het project, zodat montagebedrijf PDM uit Dordrecht alles op tijd kon monteren.



Copyright © 2024 Robot Climate. All rights reserved.