Nieuw - Robot PRO Verdelers

Nieuw - Robot PRO Verdelers

ROBOT introduceert

dé nieuwe standaard voor professionals.

STANDAARD PRO

Compacter. Sterker. Completer. De nieuwe Robot Standaard PRO is dit alles én meer. Deze compleet vernieuwde stalen verdeelunit is meer dan ooit een echte alleskunner.

De Robot Standaard PRO verdeler is volledig in eigen huis ontwikkeld. Het resultaat van 30 jaar ervaring biedt een doordachte combinatie van optimale functionaliteit met eenvoudige installatie. De verdeler is dan ook robuuster, compacter en standaard voorzien van een LTV-inregelventiel. En dankzij de 4 nieuwe robuuste ophangbeugels, is de verdeler in alle gevallen makkelijk en altijd passend te monteren. Bovendien is de verdeler geschikt voor verwarmen met CV-ketel en warmtepomp en leverbaar t/m 16 groepen.

PRO verdelers zijn geschikt voor aansluiting op zowel hoog- en laagtemperatuur verwarmingsbron. Bij aansluing op een laagtemperatuur verwarmingsbron dient de massastroom primair vergroot te worden om voldoende verwarmend vermogen te kunnen leveren. De PRO verdelers zijn voorzien van een LTV- inregelventiel welke het mogelijk maakt de retour-waterstroom in te regelen. De verdeelunit wordt hydraulisch neutraal geleverd.

Optimum Flow PRO

De Optimum Flow PRO is net als de Standaard leverbaar t/m 16 groepen en te gebruiken voor vloerverwarming bij zowel hoge- als lage temperatuursystemen. De verdeler is bovendien voorzien van flowmeters en voetventielen.

Met de flowmeters kan eenvoudig per groep het aantal liters per minuut worden afgelezen. De voetventielen helpen bij het eenvoudig vullen van het vloerverwarmingssysteem. Ook deze verdeler wordt hydraulisch neutraal geleverd.

Bekijk direct al onze PRO verdelers



Copyright © 2024 Robot Climate. All rights reserved.