Robot introduceert elektrische vloerverwarming

Robot introduceert elektrische vloerverwarming

Ontdek de Nieuwe ROBOT Verwarmingsmat: Innovatieve Warmte op Jouw Manier
In de wereld van elektrische verwarmingsoplossingen komt er een nieuwe speler op het toneel – ROBOT Vloerverwarming. Het systeem bestaat uit de ROBOT (vloer)verwarmingsmat met bijbehorende Wifi thermostaat. Dit verwarmingssysteem biedt een ongekende flexibiliteit in installatie en is eenvoudig aan te passen aan verschillende ruimteafmetingen.

Technologische Hoogstandjes
De ROBOT verwarmingsmat is geen gewone verwarmingsoplossing. Het is een flexibele en robuuste zelfklevende mat waarop dunne verwarmingskabels gelijkmatig zijn bevestigd. Deze kabels zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, waaronder primaire hoge temperatuur Flouro-polymeer, aardscherm en een buitenmantel van polyolefine (LSZH)/PVC/hoge temperatuur polymeer. Met een dubbele geleider van ongeveer 3,1 mm dik en koude draden die aan één uiteinde van de mat eindigen, biedt de ROBOT verwarmingsmat een geavanceerde technologische basis.

Flexibiliteit in Formaat
De ROBOT verwarmingsmat is maar liefst beschikbaar in 15 verschillende maten, variërend van 0,5 m² tot en met 12 m². Met een standaard breedtemaat van 0,5 m past deze mat moeiteloos in diverse ruimtes, groot of klein. Maar wat als de mat niet precies past? Geen probleem! De mat kan eenvoudig worden aangepast door het glasvezelnet in te knippen, zonder schade aan de verwarmingskabel toe te brengen. Deze handeling kan meerdere keren worden herhaald wat zorgt voor een prettige en eenvoudige manier van installeren.



Geavanceerde Bediening
De ROBOT verwarmingsmat is beschikbaar als set, inclusief een geavanceerde WiFi-thermostaat, of als losse eenheid voor uitbreidingsdoeleinden. Het verwarmingssysteem kan je op afstand bedienen en aanpassen aan jouw individuele behoeften. De programmeerbare thermostaat is geschikt voor de badkamer (IP21) en is onder andere voorzien van een open raam detectie, een verplichting vanuit ECOdesign director). Het gemak van moderne technologie gecombineerd met de betrouwbaarheid van de ROBOT verwarmingsmat zorgt voor een naadloze en comfortabele gebruikerservaring.

Veelzijdige Toepassingen
De ROBOT elektrische verwarmingsmatten zijn ook eenvoudig in de wand te verwerken.  De verwarmingsmatten kunnen dienen als een volledig verwarmingssysteem voor die ruimte. Door het royale oppervlak kan er een aangename stralingswarmte worden gegenereerd bij een lage wandtemperatuur, wat resulteert in energie- en kostenefficiëntie. Aan de andere kant is wandverwarming ook geschikt voor het drogen van vochtige muren en/of het voorkomen van schimmel. Het biedt bovendien bescherming tegen koude muren bij extreem koude buitenmuren.

Of je nu een nieuwe vloer of wand legt of jouw bestaande situatie wilt voorzien van verwarming, de ROBOT verwarmingsmat past onder vrijwel elke vloer- of wandafwerking. De ultradunne constructie maakt het mogelijk om deze mat eenvoudig te integreren, zonder concessies te doen aan warmteafgifte.

Conclusie
Met de ROBOT verwarmingsmat betreed jij een nieuwe wereld van comfortabele verwarming. De combinatie van geavanceerde technologie, flexibele aanpassingsmogelijkheden en gebruiksgemak maakt dit product de ideale keuze voor huiseigenaren en bouwprofessionals. Ontdek de mogelijkheden van ROBOT elektrische (vloer)verwarming en geniet van warmte op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt.


Bekijk hier de brochure

Copyright © 2024 Robot Climate. All rights reserved.