Uitdagend project in De Lier

Uitdagend project in De Lier

Jeroen Van de Laar Loodgieters en Robot Vloerverwarming hebben nauw samengewerkt voor een project in De Lier: 4 woningen en 4 appartementen zijn aan de Emmastraat voorzien van vloerverwarming en ruimteregeling van Robot Vloerverwarming.

Vloerverwarmingsproject samenwerking

Niet alleen de producten, maar ook het Project Sales team speelde een belangrijke rol voor dit werk. Het begon met een aanvraag via de Technische Unie, waaruit bleek dat er sprake was van diverse moeilijkheden in het project. Er was bijvoorbeeld sprake van verschillende verdiepingen op één verdeler. Daarnaast was geen enkele woning hetzelfde. Dit vroeg om creatieve oplossingen.

Om deze uitdagingen van te voren te tackelen, zijn de woningen ter plekke besproken door Project Sales samen met de installateur. Dit garandeerde een snelle voortgang van het project en hierdoor zijn er tekentechnisch geen revisies nodig geweest. Dit dankzij extra aandacht voor de uitwerking. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Productselectie vloerverwarmingsproject van Van der Laar

Voor het merendeel van de woningen is gekozen voor een pomploze composiet verdeler (Solid met isolatieschalen). Voor één van de huizen moest een creatieve en slimme oplossing wegens ruimte gebrek gevonden worden: de Solid verdeler is hier in een hoekopstelling opgehangen. Verder zijn alle pomploze verdelers voorzien van maximaal beveiliging d.m.v. een Robot thermostaatkraan en een voeler in de retour.

Robot is totaalleverancier van vloerverwarmingssystemen en heeft dat met dit project laten zien. Denk hierbij aan advies en levering van de buis, bevestigingsmateriaal en uiteraard ook Easy Flex naregeling. De installateur, Jeroen Van de Laar Loodgieters, is zeer te spreken over het Easy Flex systeem. Met name omdat de thermostaten zowel in draadloze, als bedrade variant beschikbaar zijn.

In enkele woningen is een Standaard Pro toegepast, omdat de toekomstige bewoners voor de bovenverdieping een voorkeur hebben voor radiatoren.

De montage van de vloerverwarming is uitgevoerd door een montagebedrijf welke bemiddeld is via Robot Vloerverwarming.

Wil jij ook meer weten wat de Project Sales afdeling van Robot voor jou kan betekenen? Neem contact op met Robot op +31 78 641 16 19 of mail naar info@robot-vloerverwarming.nl



Copyright © 2024 Robot Climate. All rights reserved.