Interview met Albert van der Wal

Interview met Albert van der Wal

Onze collega Danny Boekholt, accountmanager regio Noord-Oost, interviewde een paar weken terug de eigenaar van HvK Stadskanaal; Albert van der Wal. Ze bespraken met name het nieuwe project: Weverstay.

Albert vertelt: "De Weverstay gaat een ‘ZorgSaamWonen’ plek verzorgen in het Groningse Mussel. De dames Wever, die dit project hebben doorgezet, zijn al twee jaar bezig met de voorbereiding. Vooral het vergunningen traject heeft erg veel tijd en energie gekost, maar ze hebben hun ambities doorgezet. We kennen de opdrachtgevers goed en hebben al meerdere klussen mogen uitvoeren, ze hebben hun plannen bij ons neer gelegd met de vraag om dit installatietechnisch uit te werken. De nadrukkelijke wens was om het gebouw energieneutraal te maken. Dit is vervolgens gerealiseerd met een laagtemperatuur verwarming en een zoneregeling van Robot Vloerverwarming en een Nibe warmtepomp opstelling in cascade."

 

‘Het persoonlijk contact is erg belangrijk, service en meedenken wordt door ons erg gewaardeerd.’

 

Zijn ervaring met Robot is zeer positief. "Korte lijntjes, back-up kennis is voldoende aanwezig, top inzet om onze zorgen weg te nemen. Kortom, een partner die bij HvK past."

Benieuwd naar de details van dit project en hoe de toekomst voor HvK uit ziet? Lees dan hier het gehele interview.



Copyright © 2024 Robot Climate. All rights reserved.